Työpaikkailmoitus botti

Työpaikka: Asiakaspalvelija ja botille juttukaveri PAIKKA ON TÄYTETTY

Haemme asiakaspalvelijaa juttelemaan asiakkaille ja opettamaan lakimiesbottiamme. Jos koodi ja laki ovat intohimosi, hae! All your base are belong to us.

Toimistomme on erikoistunut IT- ja mediaoikeuteen. Vuosien varrella olemme tehneet monenlaisia juttuja ja avustaneet tuhansia asiakkaita ratkomaan oikeudellisia ongelmia.

Työssämme olemme huomanneet, että aika moni tykkää katsoa pornoa ja latailla merirosvosarjoja netistä. Kummatkin ihan terveitä harrastuksia, mutta jos tähän ei ole lupaa oikeudenhaltijoilta, postissa voi tulla kirje. Yrityksemme on viimeaikoina avustanut ihmisiä, jotka ovat saaneet tekijänoikeusloukkausta koskevia kirjeitä lakimiehiltä.

Olemme tehneet kaikkemme, jotta voimme tarjota neuvoja hätääntyneille ihmisille. Teimme verkkosivut ja videon. Vastailemme päivittäin lukuisiin puheluihin. Kirjoitimme jopa tieteellisen artikkelin. Viimeisimpänä olemme ottaneet käyttöön chattipalvelun. Kaikkeen tähän menee aikaa.

Botti antaa sinulle potkut, jos teet työsi hyvin

Olemme jo jonkin aikaa miettineet, miten ratkaista isoja joukkoja koskevia oikeudellisia ongelmia. Kehittämämme lakibotti on yksi Suomen kehittyneimpiä. Uskallamme väittää niin, koska just nyt se taitaa olla se ainoa lakibotti. Sen jutut ovat 2-vuotiaan veljenpoikasi tasolla ja todennäköisesti veljenpoikasi on se fiksumpi. Mutta siksi tarvitsemme jonkun juttelemaan lakibotillemme sekä asiakkaillemme. Sillä tavoin botti oppii ja asiakkaat saavat apua. Voit lohduttautua sillä, että jos teet työsi oikein hyvin, korvaamme sinut robotilla ennemmin kuin myöhemmin.

Haemme siis hyvää henkilöä, jolle voimme antaa mahdollisimman pian potkut.

Haemme siis hyvää henkilöä, jolle voimme antaa mahdollisimman pian potkut. Tai oikeastaan henkilöä, joka hoitaa asiakaspalveluamme, kouluttaa bottimme ja sen jälkeen siirtyy tekemään uutta aluevaltausta toimistossamme. Olemme vasta alussa.

Ketä etsimme?

Haemme ihmistä, joka oppii nopeasti uusia juttuja. Oikeustieteen opinnoista on apua, erityisesti tekijänoikeuden ja prosessioikeuden hallitsemisesta. Seuraavat taidot ovat välttämättömiä:

 • et ole perässä vedettävä aikarohmu
 • tykkäät ATK-laitteista ja interwebistä
 • osaat googlata ja ymmärrät luettuasi mikä on for-loop
 • pääset toimistollemme Helsinkiin
 • osaat tuottaa sujuvaa, virheetöntä, helppolukuista suomea
 • sinua ei pelota katsottuasi tätä sivua – yhdessä opettelemme näitä juttuja
 • sinun ei tarvitse osata koodata – opetamme kyllä tarvittavat taidot

Seuraavat jutut eivät meitä oikeastaan edes kiinnosta, eikä niitä kannata mainita hakemuksessa:

 • osaan käyttää Exceliä
 • haluan työpaikan koska… [lisää latteus]
 • löysin työpaikkailmoituksenne internetsistä
 • olen reipas ja tunnollinen ja sosiaalinen ja mitänäitänytikinäonkaan
 • jos käytät passiivia hakemuksessasi, saat ison, punaisen miinuksen ja jatkaa työnhakua muualla

Sen sijaan hyvässä hakemuksessa kerrot:

 • Mitä juttuja jo osaat ja mitä olet saanut mad skillzeilläsi aikaan
 • Mitä hyötyä sinusta on meidän tiimillemme
 • Mikä sinusta tulee isona
 • Mikä on intohimosi
 • Miksi juuri sinä eikä se kympin oppilas, jonka hakemus saapui 5 minuuttia sitten

Mitä saat?

Jos olet lukenut näin pitkälle, sinua varmaan kiinnostaa, mitä meillä on tarjota.

Palkka – Teet työtä rahaa vastaan. Työ on opiskelijatasoinen homma ja palkka sen mukainen. Voit esittää toiveita jo hakemuksessa. Jos menet ihan metsään, voit arvata, saatko kutsua haastatteluun.

Toimistomme on aivan liian ahdas ja sijaitsee entisessä sairaalassa. Softastackimme ja verkkotyökalumme ovat moderneja. Työajat ovat neuvoteltavissa. Työsuhde-etuna lakimiehet, jotka hoitavat henkilöstön nakkikiskatappelut ja rahoituskierrokset.

Kenen kanssa?

Mikäli levoton huumori ahdistaa sinua, ei ehkä kannata hakea tätä paikkaa. Me riidellään ammatiksi niin ei oikein jaksais riidellä tai jännittää töissä.

Me riidellään ammatiksi niin ei oikein jaksais riidellä tai jännittää töissä.

Silloin kun esimiehesi ei tappele oikeudessa, se on koodaamisesta tykkäävä scrum master. Meillä on töissä myös animesta tykkäävä entinen militaarijuntta sekä STT:n ja Ylen uutisia suoltanut toimittaja. Nykyisin sekin on lakimies. Tai ainakin opiskelee sellaiseksi. Sit meillä on väitöskirjaa tekevä designeri. Se miettii työkseen miten sopimuksista saisi ihmisten luettavia.

Mitä nyt

Jos kiinnostaa, niin laita mailia osoitteeseen PAIKKA ON TÄYTETTY. Ymmärrät varmaan, että on turhaa soittaa ja kysellä asioita, joista löytyy tietoa verkkosivuiltamme tai somekanavistamme. Vaikka ATK-sivuilla toisin väitetään, meiltä et saa lisäpisteitä käyttämällä aikaamme turhaan jutusteluun puhelimessa. Jos haluat haastatteluun, kirjoita sen sijaan hakemukseen jotain yllättävää ja kiinnostavaa. Ei kannata istua hakemuksen päällä, sillä eka sopiva tyyppi saa paikan.