Yritys

Mitä tarkoittaa Suomen digitaalisin lakiasiaintoimisto? Se on teknologiaa, mediaa, viestintää, tuotteistusta ja automaatiota.

Miksi?

  1. Oikeudelliset palvelut tuottavat yrityksille arvoa. Arvo kasvaa, jos jokainen käyttäjä ymmärtää mitä ollaan tekemässä ja miksi. Siksi oikeudellisen viestinnän tulee olla ihmisen ymmärrettävää.
  2. Suuri osa elämästämme tapahtuu tietoverkoissa. Modernit palvelut ja työkalut tehostavat työtä. Siksi juristien tulee olla läsnä verkossa ja käyttää samoja työkaluja kuin heidän asiakkaat.

Miten

  1. Suurin osa asiakkaistamme ei ole juristeja. Käytämme kieltä, jota asiakkamme puhuvat.
  2. Emme toimita yksin asiakirjoja vaan palvelumme ytimenä ovat neuvot, suositukset ja muutos.
  3. Palveluilla on hintansa. Siksi kerromme mitä asiat maksavat, jotta saat tietoa päätöksesi tueksi. Emme pyri olemaan edullisin, mutta haluamme olla avoin hinnoistamme. Kerromme myös mitä muita taloudellisia seurauksia päätöksistäsi on.
  4. Yrityksen kehitys tapahtuu ymmärryksen kertymisellä ja prosessien kehittymisellä. Käymme tekemämme toimet asiakkaan kanssa läpi, jotta asiakas ymmärtää miksi asioita tehdään.
  5. Uskomme verkkokäyttöisiin työkaluihin ja prosesseihin. Siksi omat toimintatapamme keskiössä on Google Docs, Typeform, Slack, Creative Cloud ja Trello. Käytämme myös viikottain MS office työkaluja, Skypeä, Whatsappia, Gittiä sekä Basecamppia.
  6. Uskomme Googlehakujen voimaan. Siksi tuotamme verkkoon sisältöä, joka vastaa juridisiin kysymyksiin. Haluamme, että sisältömme löydetään ja siitä on hyötyä lukijoille. Mielestämme hyvä asiakas on jo itse hankkinut perustiedot asiasta ennen toimeen ryhtymistä. Haluamme auttaa siinä tarjoamalla osaamistamme verkkoartikkeleissa ja oppaissa.
  7. Näemme, että lakialan tulevaisuus on palveluiden automatisoinnissa ja tuotteiden oikea-aikaisessa markkinoinnissa. Asianajosektori on rajoittanut kumpaakin merkittävästi. Tämän vuoksi emme kuulu asianajajaliittoon. Noudatamme kuitenkin muilta osin hyvää asianajotapaa.

Mitä

Työ

Yritykset koostuvat ihmisistä. Autamme työpaikkoja rakentamaan modernit työntekijöistä huoltapitävät prosessit ja ohjelmat kuntoon.

Rahoitus

Kasvu tarvitsee rahaa. Autamme sijoituskierroksien neuvotteluissa, paperitöissä ja laittamaan yrityksen lakiasiat kuntoon niitä varten.

Teknologia ja media

Tuotteet ja palvelut tuottavat paremmin, jos ne suojataan riskeiltä ja kopioinnilta. Autamme rakentamaan kattavan ja ymmärrettävän suojan sekä hyödyntämään sitä liiketoiminnassasi.

Joskus neuvottelu ei riitä

Hyvä juristi pyrkii löytämään ratkaisun, joka on kokonaisuutena osapuolille paras. Joskus asiat ovat edenneet pisteeseen, jossa ainoa keino on ratkaista riita oikeudessa. Olemme ajaneet juttuja eri tuomioistuimissa 20 vuoden ajan. Tiedämme, mikä toimii ja mikä ei. Kerromme, mitä oikeusprosessin aikana voi odottaa ja miten yllätyksiin voi varautua.

Ihmiset

Sopiva sekoitus kokemusta, asennetta ja nuoruutta. Juridiikka, palvelumuotoilu, viestintä ja teknologia. Siitä ovat asiantuntijamme tehty.

Hanne Hirvonen

Juristi, teknologiaoikeus, yhtiöoikeus hanne.hirvonen@turre.com +358 45 7832 0707

Uusi työntekijä

Juristi, palvelumuotoilija, ohjelmistokehittäjä, yksisarvisenkesyttäjä
Turre Legal historia

Historia

Yrityksen perustivat kolme TKK:lla työskentelevää juristin alkua vuonna 2001. Mutta mistä tulee yrityksen nimi ja miten yrityksen fokus on kehittynyt vuosien saatossa.