Miikka Kaartosalmi

Juristi, työ- ja teknologiaoikeus

Haluatko varmistaa, että yrityksesi IT- tai HR-prosessit ovat lain mukaisia ja kilpailukykyisiä? Miikka pitää huolen, että yritykselläsi on eväät kasvuun.

Miikka Kaartosalmi palvelee asiakkaitamme etenkin työ- ja teknologiaoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa. Miikalla on kokemusta erityisesti tietosuoja- sekä tietoturva-asioista, henkilöstöjuridiikasta sekä e-urheiluun liittyvistä oikeudellisista kysymyksistä.

Koulutus 

Miikka on valmistunut oikeustieteen maisteriksi (OTM) Turun yliopistosta vuonna 2021. Opinnoissaan Miikka keskittyi tietosuojaan, e-urheiluoikeuteen sekä teknologiaoikeuteen ja siihen liittyviin kansainvälisiin kysymyksiin.

Työkokemus

Miikka on työskennellyt monipuolisissa toimeksiannoissa erilaisten IT- ja teknologiayhtiöiden parissa. Miikka on kokenut tietoturvaan ja -suojaan liittyvissä kysymyksissä. Tämän lisäksi Miikka on auttanut useita pieniä ja keskisuuria yrityksiä laittamaan heidän henkilöstönhallintaansa liittyvät asiat kuntoon.

Muuta

Vapaa ajallaan Miikka vaihtaa puvun verkkareihin ja nappaa käteensä joko yhden monista kitaroistaan tai pleikkariohjaimen. Counter Striken ja Guns N’ Rosesin lisäksi Miikalta taittuu myös koodikieli Python sekä perustason japani. Videopeleiltä ja musisoinnilta ylijäävä aika Miikalta kuluu startup-maailmaa seuraten ja omia startup-ideoita luonnostellen.

Miikka on Lakimiesliiton sekä Suomen IT-oikeudellisen yhdistyksen jäsen.