Tarjolla piiskurilakimies

Piiskaava lakimies pitää huolen sopimuksen allekirjoittamisesta

Edes hyvin laadittu sopimus ei pelasta riitatilanteessa, jos sitä ei ole saatettu voimaan. Piiskuri-palvelulla huolehdimme, että sopimuksesi ovat voimassa.

Sopimuksen allekirjoitus on usein ainoa tapa, jolla osapuolet perustavat sopimussuhteen. On myös sopimuksia, jotka osapuolten tulee rekisteröidä, tai joihin liittyy esimerkiksi ilmoitusvelvollisuus verottajalle. Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun yhtiön osakkaat ovat osakassopimuksessaan sopineet tekevänsä avioehdon, mutta vuosien jälkeen avioerotilanteessa yrityksessä huomataan, että “Hupskeikkaa, vihainen ex-vaimo omistaa yrityksestä 30 %.”

Hupskeikkaa, vihainen ex-vaimo omistaa yrityksestä 30%.

Sopimusriidoissa ydinongelma usein onkin, että varsinaista sopimusta ei ole allekirjoitettu. Tämä johtaa siihen, että osapuolet esittävät tuomioistuimelle allekirjoittamattomia “sopimuksia” – eli oikeastaan sopimusluonnoksia – joiden sisältö vaihtelee puolin ja toisin. Aikaa ja rahaa palaa.

Mikäli osapuolet olisivat vahvistaneet yhteisen tahtonsa sopimuksen allekirjoituksin, tuomioistuimen ei tarvitsisi tutkia osapuolten tarkoitusperiä. Tällöin aikaa ja rahaa puolestaan säästyy.

Tarjoamme piiskaa

Tarjoamme sopimusten neuvottelua ja laadintaa palveluna. Nyt tarjoamme myös erikseen palvelun, jossa lakimiehemme toimi vastuullisena piiskurina. Emme lepää, ennen kuin sopimus on viety maaliin: kokoushuone varattu, osapuolet yhtä aikaa läsnä, sopimus tulostettuna, puumerkit rivillä, kaupanvahvistaja lyönyt leiman, rekisteröinti tehty, salaiset kädenpuristukset vaihdettu ja verottaja lepytetty veroilmoituksella. Mitä ikinä sopimus vaatii, me järjestämme sen – hoidamme paikalle myös kampaviinerit.

Sähköpiiskapalvelu

Palveluiden tulee olla helppokäyttöisiä. Siksi tarjoamme myös sähköpiiskaa. Sähköpiiskan avulla saat sopimuksesi allekirjoitettua sähköisesti. Käyttämämme ratkaisut ovat tietoturvallisia, lain vaatimukset täyttäviä, helppokäyttöisiä ja ne korvaavat paperiin tuhrustetut allekirjoitukset. Pidämme huolen, että osapuolet saavat tasaisen varmaa nalkutuksta sopimuksista, jotka odottavat allekirjoitusta. Kun sopimus on valmis, osapuolet saavat oman kappaleensa sähköpostiin.

Tarjoamme Piiskuri-palvelua lähes kaikkiin tarjoamiimme tuotteisiin mm. yhtiökokouksiin, hallituksen kokouksiin, osakekauppoihin, osakassopimuksiin, vaihtovelkakirjoihin, optiosopimuksiin jne.

Lisää lakimiehistä ja lakipalveluista kertovia artikkeleita löydät täältä: Hyvä lakimies.