Turre Legal

No Doubt antaa koko kataloginsa konserttivierailleen

Gwen Stefani ja kumppanit ovat Rolling Stones lehden mukaan päättäneet antaa fanien iPodeille melkoisen yllätyksen. Ostamalla neljän kympin konserttilipun, saat ladata koko No Doubtin tuotannon.

The Singles 1992-2003 (2003)
Everything In Time (B-Sides, Rarities, Remixes) (2003)
Rock Steady (2001)
Return Of Saturn (2000)
Tragic Kingdom (1995)
The Beacon Street Collection (1993)
No Doubt (1992)
“Stand And Deliver”

Ei pöllömpi tarjous. Tämä on yksi tapa taistella vertaisverkoissa liikkuvia artistin koko tuotannon sisältäviä paketteja vastaan. Monella tosi fanilla varmasti koko tuotanto ja onkin. Näin ollen tarjous ei kauheasti kannibalisoi markkinoita. Fast Company huomauttaa että strategia seurailee Princen ja monen muun artistin/levy-yhtiön freemium tarjousten linjaa.

Herkko Hietanen
Seuraa minua

Herkko Hietanen

Lakimies, osakas, kauppatieteiden tohtori, oikeustieteen maisteri at Turre Legal
Lakimies, jolla on 15 vuoden kokemus teknologia- ja mediaoikeudenkäynneistä, startup-yrityksistä ja IT-juridiikasta.
Herkko Hietanen
Seuraa minua
  1. Ööö, miten tämä taistelee ware-paketteja vastaan? Konsertti maksaa 40 ja siellä käynti on hitonmoisen vaivan takana. Kun paketti warettuu kotisohvalta käsin ilmaiseksi käden käänteessä, ei oikein voi puhua kilpailusta.

    1. Anonyymimiehellä on pointti. Tässä kaiketi on tarkoitus palkita tosifaneja jotka ovat jaksaneet odottaa konserttikiertueen saapumista paikkakunnalle. Eipä siellä konsertissa tarvitse käydä ladatakseen paketin vaikka sitten kyllä tuotannon saisi verkkokaupasta samaan hintaan….

      Noh joka tapauksessa propsit No doubtille uudesta lähestymisestä. Joku tietysti voisi sanoa että konserttikävijöille annetaan ilmaiseksi jotain ja tällöin muusikon ja tekijöitä taas sorretaan.