Lyhyestä avusta pitkään kumppanuuteen – Aucor Oy:n kokemuksia Turre Legalista

Turre Legal avustaa verkkopalveluita tuottavaa Aucor Oy:tä. Aucorin toimitusjohtaja Janne Jääskeläinen kertoo kokemuksistaan ja siitä miksi valitsi meidät.

“Lähdimme hakemaan lyhyttä apua, saimme pitkän kumppanuuden.” – Janne Jääskeläinen, CEO, Aucor Oy

Turre Legal on Suomen digitaalisimpana lakiasiaintoimistona ollut luonteva valinta Aucorille, jonka tarpeet edellyttävät IT-alan ymmärrystä myös juristilta. Aucor Oy suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää laajoja verkkopalveluita esimerkiksi pankeille ja vakuutusyhtiöille. Antoisaa yhteistyötä olemme tehneet yli kuusi vuotta, hyvällä huumorintajulla ja ammattitaidolla. Aucorin toimitusjohtaja Janne Jääskeläinen avasi kokemuksiaan Turre Legalista.

“Kriteereinämme oli, että lakitoimiston pitää ymmärtää alaa, jolla toimimme sekä ymmärtää uutta aikakautta ja sen vaatimuksia.”

Tarjoamme Aucorille konsultointipalvelua, dokumenttien läpikäyntiä sekä käytännön neuvontaa. Turre Legal erottui edukseen muista lakialan toimistoista sekä vankan juridisen, että tietoteknisen osaamisemme ansiosta.

Digitaalisuuden ja modernin maailman ymmärtäminen näkyy Turre Legalilla käyttämissämme työkaluissa, alustoissa ja kanavissa. Eräs suurimmista ja eniten kiitosta keränneistä vahvuuksistamme on nopeus. Tarvittavat asiakirjat toimitetaan ripeästi, ilman että asiakas joutuu niitä pitkiä aikoja odottelemaan.

“Normaalisti lakitoimistot käyttävät sähköpostien läpi lähetettäviä dokumentteja, joita kommentoidaan ristiin ja se on ihan hirveää.”

– Hyvä esimerkki on dokumenttien kiertäminen ja kommentoiminen. Normaalisti lakitoimistot käyttävät sähköpostien läpi lähetettäviä dokumentteja, joita kommentoidaan ristiin ja se on ihan hirveää. Turre Legal on ainoa, jonka tiesin käyttävän Google Docsia. Se nopeuttaa meidän aikataulujamme paljon, toteaa Jääskeläinen.

– En tiedä, miten räväkkä ja asiallinen voi olla samaan aikaan olemassa, mutta heidän kanssaan se on juuri sellaista. Kyllä se oli ihan selkeää, että mieluummin tehdään heidän kanssaan töitä, kuin tavallisen liituraitaporukan kanssa, Jääskeläinen sanoo.

“Tiivistettynä asiakaskokemuksemme Turre Legalista on hauska ja tehokas.”

– Lähdimme hakemaan Turre Legalilta apua yksinkertaiseen ongelmaan. Saimme avun, mutta sen seurauksena saimme pitkän kumppanuuden ja olemme olleet todella tyytyväisiä, Jääskeläinen pohtii.

– Tähän pieni disclaimer: varmasti suosittelisin Turre Legalia muille, jos yrityksessä ollaan valmiita siihen, että asiat tehdään modernimmalla tavalla. Suosittelisin Turre Legalia moderneille startupeille ja yrityksille, jotka ovat tätä päivää, Jääskeläinen summaa.