Tekijänoikeuskirjeet mukana Viestintäoikeuden vuosikirjassa 2015

Mitä tekijänoikeuskirjeet ovat, miten ne toimivat ja minne valvontajärjestelmä on menossa? Lue viestintäoikeuden vuosikirjan artikkeli aiheesta.

Tekijänoikeuskirjeet, joista olemme aiemminkin kirjoittaneet, ovat puhuttava aihe. Ne ovat kiinnostaneet niin mediaa kuin tavallisia kansalaisia. Osittain tästä syystä kirjoitimme niistä artikkelin, joka on nyt julkaistu Viestintäoikeuden vuosikirjassa 2015.

Viestintäoikeuden vuosikirja on Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan julkaisu, josta vastaa viestintäoikeuden professori Päivi Korpisaari. Viestintäoikeuden vuosikirjassa julkaistaan erilaisia viestintäoikeuden alaan liittyviä oikeustieteellisiä kirjoituksia. Tällä kertaa teemana oli “Oikeus, tieto ja viesti”.

Kirjoituksemme “Tekijänoikeuskirjeet – rahastusta vai ratkaisu vertaisverkkopiratismiin?” kuvaa kirjemenettelyn taustat, oikeudelliset kysymykset ja kritiikin, jota se on kohdannut.

Viestintäoikeuden vuosikirjaa saa Helsingin yliopistolta, mutta meidän pdf-muodossa olevan artikkelimme saat ladattua alla olevasta linkistä.

Herkko Hietanen, Jussi Kari ja Ilkka Toikkanen: Tekijänoikeuskirjeet – rahastusta vai ratkaisu vertaisverkkopiratismiin?

Tekijänoikeuskirjeet sisällysluettelo

Lisää tekijänoikeuksia koskevia artikkeleitamme löydät täältä: Tekijänoikeus.