Turre Legal

Erilainen vappu ROFLConissa

Kymmenen vuoden aikana olen kiertänyt monenlaisia seminaareja ja konferensseja. Ensi viikolla on kuitenkin ohjelman ja puhujien perusteella odotettavissa erityislaatuisin ja erikoisin tapahtuma -ROFLCon II. Kyseessä on Internetsukupolven Woodstock jossa kohtaavat progekoodaajat, Internet-meemien alkuunpanijat, omituisimmat tutkimushankkeet ja World Weird Webin sekopäisimmät verkkopalvelut. Keynoten pitää Microsoftin Clippy-klemmarin isä. Sessioiden esityksissä ei varmasti jäykistellä tai esitetä ensiksi neljää kalvoa yrityksen avainluvuista tai arvoista. Sen sijaan luvassa on kaksi päivää omituisia ilmiöitä ympäri kellon.

Moni kysymys saa varmasti vastauksen: Miten meemit saavat alkunsa? Saako susipaidasta yliluonnollisia voimia? Meneekö Autotune villitys koskaan ohitse? Voiko 4chania ohjata? Miksi mustat amerikkalaiset hallitsevat Twitteriä öisin? Montako Goatsea voi yhdessä esityksessä olla? Valitseeko David puudutuksen seuraavallakin kerralla hammaslääkärissä? Montako kirosanaa Winnibegoman saa mahtumaan dokumenttiinsa?

Välimäen Mikko muuten esiintyi eilen Harvardin Berkman Centerissä ja video esityksestä on katsottavissa Interwebissä. Mikolla on ollut kova viikko. Maanantaina Bostonin maraton aikaan 2:45, tiistaina esitys Harvardissa ja nyt hän on jumissa jossain keski-euroopassa tuhkapilvessä.

Herkko Hietanen
Seuraa minua

Herkko Hietanen

Lakimies, osakas, kauppatieteiden tohtori, oikeustieteen maisteri at Turre Legal
Lakimies, jolla on 15 vuoden kokemus teknologia- ja mediaoikeudenkäynneistä, startup-yrityksistä ja IT-juridiikasta.
Herkko Hietanen
Seuraa minua
  1. Kiitos, että kerroit kuinka ns. kova jätkä Mikko on.

    1. @Hannu: Kerroin vain mitä Mikko on viime päivinä puuhaillut. En tiedä miten Mikko olisi ”ns.” kova jätkä. Suomesta ei taida löytyä kovin montaa miestä, jotka pinkovat maratonin tuohon aikaan. Eikä taida löytyä kovin montaa tutkijaa, jotka puhuvat foorumeilla, joilla Mikko esiintyy. Tuhkapilveen sen sijaan taisi jäädä aika moni 🙂

  2. Jotenkin sitä oletti että Berkeleyssä opiskelleella(?) olisi ollut parempi kielitaito..