Työpaikkailmoitus juristi

Etsimme kokenutta juristia palvelemaan startup -asiakkaitamme. Meillä ei tehdä töitä yhden oikeudenalan kanssa. Saman päivän aikana saatat järjestää optioantia, yhtiökokousta, neuvoa tietosuojassa, työoikeudellisissa toimeksiannoissa tai IPR-asioissa. Halu ymmärtää juridiikan lisäksi liiketoimintaa, riskien hallintaa ja ihmisten kanssa viestimistä ovat välttämättömiä. Etsimämme henkilö osaa ja uskaltaa ottaa vastuun asiakkaiden kanssa toimimisesta. Osaamisesi on sillä asteella, että kykenet auttamaan nuorempia juristeja kasvamaan ja oppimaan ammatissaan. 

Asiakkainamme ovat pienet ja keskisuuret IT-alalla toimivat yritykset. Tai oikeastaan näissä toimivat ihmiset, joiden ongelmia ja tarpeita ratkaisemme oikeudellisilla palveluilla.

Erotumme alan muista toimijoista varsinkin seuraavissa:

  1. Viestintä. Puhumme ymmärrettävää kieltä ja otamme kantaa. Et löydä mainoksiamme kiiltävistä lehdistä. Asiakkaamme löytävät palvelumme verkon ja verkostojen kautta. Näymme ja kuulumme ansaitun median kautta sekä verkossa että perinteisessä mediassa.
  2. Tuotteistus. Uskomme palveluihin, jotka on helppo ostaa, myydä ja toteuttaa. Vaikka asianajossa on paljon käsityötä, niin tasainen laatu syntyy tuotteistamalla ja tuotetta hiomalla.
  3. Valitsemme asiakkaamme. Lakiala on riippuvainen asiakkaan ja juristin välisestä kemiasta. Jos homma ei toimi, ohjaamme asiakkaan toisaalle. Tällä tavoin töitä on kiva tehdä ja asiakkaat saavat palveluistamme arvoa.

Kuten varmaan tästä työpaikkailmoituksestakin käy ilmi, emme ole tai halua olla kovin perinteinen lakialan toimisto. Jos muutos ahdistaa, et omaa huumorintajua, tule toimeen ihmisten kanssa tai et osaa itse ottaa asioista selvää niin tämä homma ei sovellu sinulle.

Ketä haemme?

Sinulla on tutkinto kotimaisesta yliopistosta. Varmasti kerrot, jos sinulla on AA-koe suoritettuna, varatuomarin titteli tai lupalakimiehen paperit plakkarissa. Mikään näistä ei ole kuitenkaan edellytys työn saamiselle. Haemme kokemusta, oikeaa asennetta, kykyä hoitaa homma ja henkilöä, jonka kanssa haluamme työskennellä.

Uskomme, että lakipalveluita pitää voida ostaa ilman juristin koulutusta. Asiakkaamme ostavat palveluiden tuottamaa arvoa, eivät asiakirjoja. Menestys syntyy palveluiden tuotteistamisen ja automatisoimisen kautta. Tuotteistus auttaa juristejamme keskittymään tarjoamaan henkilökohtaista palvelua, jonka asiakas ymmärtää.

Meiltä saa:

Vastuuta. Vedä helminauhat kaulaan tai rusetti suoraan. Pääset tapaamaan asiakkaita.

Kokemusta. Toimimme eri tavoin kuin nykyinen työnantajasi. Olemme alan uudistaja ja haluamme toimia tehokkaasti. Tämä näkyy työtavoissa, työkaluissa ja työkulttuurissamme.

Vapaa-aikaa. Noudatamme työaikalakia. Emme tee töitä yömyöhään tai viikonloppuisin – koskaan.

Kiinnostaa!

Hyvä.

  1. Kirjoita hakemus. Ensimmäinen tehtäväsi on erottua joukosta ja vakuuttaa että voisit olla henkilö, jota haemme. Osoita hyödyllisyytesi ja kykysi. Kerro mitä voit tuoda tiimiimme.
  2. Lue ohjeet. Jos haluat päästä haastatteluun lue alla olevat ohjeet. Jos vaikka meille ei tärppää, niin lupaan, että ohjeilla hakemuksesi paranee merkittävästi.
  3. Lähetä hakemus herkko.hietanen@turre.com Haastattelemme sitä mukaan kuin sopivia hakijoita tulee. Älä jää odottamaan.
  4. Tule haastatteluun. Pyrimme kutsumaan haastatteluihin nopeasti.

Ohje

Meille on tärkeä tuottaa palveluita, jotka tuottavat arvoa asiakkaille. Asiakkaamme ovat keskiössä – emme me tai se, miten tuotamme lakipalveluita. Tämä näkyy meidän viestinnässämme ja ajattelumallissamme. Odotamme myös sinulta tätä kykyä. Näytä se hakemuksessasi.

Osoita arvosi. Mieti mitä voit tuoda tiimiimme (vihje: se ei ole “tiimityökykyä ja reippautta”). Arvioimme onko meillä yhteinen tulevaisuus – vakuuta meidät siitä kertomalla mitä olet aikaisemmin tehnyt, missä onnistunut ja missä epäonnistunut.

Verkosta lisätietoja. Kerromme netissä avoimesti mitä teemme ja miten. Tutustu hankkeisiimme, työtapoihin ja kulttuuriimme. Jos tuntuu, että Suomen digitaalisin lakiasiaintoimisto olisi sinun paikkasi, niin laita hakemus jo tänään.

Kaksipuolinen haastattelu

Uskomme, että työhaastattelun tulisi olla kahden tahon tunnustelu siitä toimisiko suhde. Jos tuntuu, että suhteemme vakavoituu, saat meiltä nykyisten ja entisten työntekijöiden yhteystiedot. Kysy heiltä, mitä on odotettavissa. Päätä vasta sen jälkeen haluatko meille.