Työpaikkailmoitus: Vanhempi Juristi

Etsimme kokenutta yhtiöoikeusjuristia työkaveriksemme Helsinkiin.

Etsimme jo vähän kokeneempaa juristia palvelemaan startup- ja kasvuyritysasiakkaitamme. Haemme työntekijää, jolla on kokemusta yhtiöoikeudesta esimerkiksi transaktioiden, optio-ohjelmien, oikeudenkäyntien tai vero-asioiden parissa. Vaikka haemmekin henkilöä, joka hallitsee yhden näistä alueista, et pääse juurtumaan mukavuusalueellesi – olemme pieni yritys, pöydällesi saattaa tulla tapauksia oikeudenalalta kuin oikeudenalalta. Tuemme juristejamme osaamisen kerryttämisessä.

Halu ymmärtää juridiikan lisäksi liiketoimintaa, riskien hallintaa ja ihmisiä ovat välttämättömiä. Etsimämme henkilö osaa ja uskaltaa ottaa vastuun asiakkaiden kanssa toimimisesta. Toivomme, että sinulla on kokemuksesi tuomaa ammatillista itsevarmuutta ja taitoja, jotta kykenet auttamaan nuorempia juristeja kasvamaan ja oppimaan ammatissaan.

Asiakkainamme ovat pienet ja keskisuuret IT-alalla toimivat yritykset. Tai oikeastaan näissä toimivat ihmiset, joiden ongelmia ja tarpeita ratkaisemme oikeudellisilla palveluilla.

Erotumme alan muista toimijoista varsinkin seuraavissa: 

  1. Viestintä. Puhumme ymmärrettävää kieltä ja otamme kantaa. Et löydä mainoksiamme kiiltävistä lehdistä. Asiakkaamme löytävät palvelumme verkon ja verkostojen kautta. Näymme ja kuulumme ansaitun median kautta sekä verkossa että perinteisessä mediassa.
  2. Tuotteistus. Uskomme palveluihin, jotka on helppo ostaa, myydä ja toteuttaa. Vaikka asianajossa on paljon käsityötä, niin tasainen laatu syntyy tuotteistamalla ja tuotetta jatkuvasti parantamalla.
  3. Valitsemme asiakkaamme. Lakiala on riippuvainen asiakkaan ja juristin välisestä kemiasta. Jos homma ei toimi, ohjaamme asiakkaan toisaalle. Tällä tavoin töitä on kiva tehdä ja asiakkaat saavat palveluistamme arvoa.

Etsimme henkilöä, joka ei pelkää uudenlaiseen työympäristöön siirtymistä, insinöörien kanssa työskentelyä, huonoa huumoria tai omatoimista tekemistä. Me riitelemme ammatiksemme niin emme oikein jaksaisi riidellä tai pönöttää töissä.

Ketä haemme?

Edellytämme tutkintoa kotimaisesta yliopistosta. Kokemusta olisi hyvä olla vähintään 4 vuotta alan tehtävistä. 

Varmasti kerrot, jos sinulla on AA-koe suoritettuna, varatuomarin titteli tai lupalakimiehen paperit plakkarissa. Mikään näistä ei ole kuitenkaan edellytys työn saamiselle. Haemme kokemusta, oikeaa asennetta, kykyä hoitaa homma ja henkilöä, jonka kanssa haluamme työskennellä.

Meiltä saat:

Vastuuta. Vedä helminauhat kaulaan tai rusetti suoraan. Pääset tapaamaan asiakkaita.

Kokemusta. Vastaat itsenäisesti mitä erilaisemmista toimeksiannoista koko niiden elinkaaren ajan, aina myynnistä lopputaputteluihin. Olemme alan uudistaja ja se näkyy työtavoissamme.

Vapaa-aikaa. Emme tee töitä yömyöhään tai viikonloppuisin – koskaan.

Osaamista vastaavan palkan ja edut. 

Kiinnostuitko?

Hyvä. 

  1. Kirjoita hakemus. Ensimmäinen tehtäväsi on erottua joukosta ja vakuuttaa että voisit olla henkilö, jota haemme. Osoita kykysi kerro mitä voit tuoda tiimiimme.
  2. Lue ohjeet alta. Emme tavoittele CV:tä vaan työkaveria, joka viihtyy kanssamme. Työnhakuprosessi tukee tavoitetta.
  3. Lähetä hakemus osoitteeseen herkko.hietanen(at)turre.com tai täytä alla oleva lomake. Toimi heti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.
  4. Tule haastatteluun. Haastattelemme nopealla aikataululla joko etänä tai Kampin toimistolla. 

Ohje:

Osoita arvosi. Mieti työhakemuksessasi mitä konkreettista voit tuoda tiimiimme. Arvioimme ensiksi papereista onko meillä yhteinen tulevaisuus – parhaiten vakuutat meidät kertomalla mitä olet aikaisemmin tehnyt, missä onnistunut ja missä epäonnistunut. Kutsumme hakemusten perusteella sopivan oloiset hakijat haastatteluihin elokuun aikana.

Kaksipuolinen haastattelu. Uskomme että työhaastattelun tulisi olla kahden tahon tunnustelu siitä, toimisiko suhde. Jos tuntuu, että suhteemme vakavoituu, saat meiltä nykyisten ja entisten työntekijöiden yhteystiedot. Kysy heiltä, mitä on odotettavissa. Päätä vasta sen jälkeen haluatko meille. 


Sitä ennen voit kuunnella podcastin, joka valaisee arvojamme, työkulttuuria ja asiakkaitamme.