Turre Legal

Lakimies, Riikka Hietanen

Riikka Hietanen on julkisten hankintojen erikoisasiantuntija, joka palvelee sekä hankintayksiköitä että tarjoajia kilpailutuksissa ja oikeudenkäynneissä.

Lakimies, Riikka Hietanen 5 1

Riikka Hietanen on lakimies (OTM), joka on tullut Turre Legalin palvelukseen vuonna 2005. Riikalla on pitkä kokemus julkisten hankintojen strategisesta suunnittelusta ja operatiivisesta hankintatoimesta. Riikka on toiminut yhden Suomen suurimmista hankintayksiköistä hankintalakimiehenä.

Koulutus ja kouluttautuminen

Riikka on valmistunut Helsingin yliopistosta 2004 ja erikoistunut valmistumisen jälkeen julkisiin hankintoihin. Riikka toimi lehtorina Aalto-yliopistossa, jossa hän opetti mm. vero- sekä ympäristöoikeutta. Riikka on myös suosittu hankintayksiköiden käyttämä kouluttaja.

Riikka Hietanen Turre Legal julkiset hankinnat

Työkokemus

Riikalla on kokemusta puitejärjestelyistä, ICT-, tavara sekä palveluhankinnoista hankintasopimusten arvon ollessa miljoonia euroja. Riikka on asiamiehenä edustanut markkinaoikeudessa ja korkeimmassa hallinto-oikeudessa sekä tarjoajia että hankintayksiköitä.

Riikan on tehnyt ohjeistuksia innovatiivisiin ja ympäristöystävällisiin hankintoihin. Hänellä on myös kokemusta hankintastrategioiden laatimisesta.

Julkaisut

Riikka on ollut mukana laatimassa erilaisia oppaita ja ohjeita innovatiivisten ja ympäristöystävällisten hankintojen tekemiseksi.

Palvelut

Olipa kyse kymmenien miljoonien sote-hankinnasta tai tietojärjestelmätoimituksesta Riikka on kokenut hankintalakimies. Riikka on ollut mukana satojen tarjouskilpailujen valmistelussa, arvioinnissa, hankintasopimusten laadinnassa sekä valitusprosesseissa hankintayksikköjen edustajana. Vastaavasti Riikka on auttanut tarjoajia neuvottelemaan sopimuksia hankintayksikköjen kanssa, tietopyynnöissä, oikaisuvaatimusten tekemisessä sekä valitusten laatimisessa markkinaoikeuteen.

Herkko Hietanen
Seuraa minua

Herkko Hietanen

Lakimies, osakas, kauppatieteiden tohtori, oikeustieteen maisteri at Turre Legal
Lakimies, jolla on 15 vuoden kokemus teknologia- ja mediaoikeudenkäynneistä, startup-yrityksistä ja IT-juridiikasta.
Herkko Hietanen
Seuraa minua