Erik Niemi

Juristi

Taipuuko koodi mutta pykälät mietityttävät? Erik avustaa erityisesti IT- ja teknologia-alan yrityksiä.

Erik Niemi (LL.M.) palvelee asiakkaitamme erityisesti liikejuridiikkaan, IT-sopimuksiin, sekä salassapitoon liittyvissä toimeksiannoissa.

Koulutus

Erik on opiskellut Lundin yliopiston (LL.M., 2018), sekä Helsingin yliopiston oikeustieteellisissä tiedekunnissa. Erik on kiertänyt maailmaa laajemminkin, suorittaen ELSAn pankki- ja finanssioikeuden kurssin Frankfurtissa, sekä Oxfordin yliopiston Cyberspace and Society -kurssin. 

Työkokemus

Erik on työskennellyt monipuolisesti erityisesti IT- ja teknologia-alan yritysten parissa. Erik on avustanut asiakkaitamme niin rahoituskierrosten järjestämisessä, kuin verkkopalveluiden käyttöehtojen tai toimitussopimusten laatimisessa.

Ennen Turre Legalille saapumistaan Erik on työskennellyt esimerkiksi eduskunnan oikeusasiamiehen kansliassa, sekä Helsingin yliopiston Legal Tech Labissa.

Muuta

Vapaa-ajallaan Erik nauttii pelaamisesta ja esports-pöhinöinnistä, musisoinnista, purjehduksesta sekä historianelävöityksestä. Tämä pitää sisällään etenkin hassuissa vaatteissa maassa nukkumista ja miekankalistelua muiden samanhenkisten kanssa.

Erik on Suomen IT-oikeuden yhdistyksen hallituksen entinen jäsen ja lakimiesliiton jäsen.


Blogissa